BUSINESS EVENT 30 augustus

rob baan
KOPPERT CRESS

Het dagprogramma voor onze Grootaandeelhouders op donderdag 30 augustus a.s. ziet er als volgt uit

16:00 uur Grootaandeelhouders verzamelen zich bij het Museumschip de Halve Maen, tegenover de visafslag aan ’t Landje van Top nabij de Drommedaris voor een korte rondleiding aan boord van het schip.

16:30 uur korte wandeling richting de ligplaats van de koftjalk Schuttevaer aan de Harlinger steiger, nabij de rommelhoek.

De Grootaandeelhouders schepen in aan boord van de Schuttevaer, welkom met koffie/thee, er wordt uitgevaren en de zeilen gehesen. Er wordt koers gezet richting de voormalige Zuiderzee.

18:00 uur De Schuttevaer meert af aan de Harlinger steiger, een oorlam wordt geschonken aan de opvarenden. Aansluitend een korte wandeltocht langs de zeemuur van Enkhuizen naar het festivalterrein aan de Kooizandweg (nabij Sprookjeswonderland).

18:15 uur In de Herberghtent op het festivalterrein volgt een korte lezing door Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress, over het zakenleven: 1572-1610. Een inspiratiebron voor het hedendaagse zakenleven in Nederland en in het bijzonder het Enkhuizen van NU. Vervolgens wordt het driegangen scheepsmaal* geserveerd.

20:30 uur Aanvang van de voorstelling De Ontdeckingh**. De pauze is rond 21:15 uur en de voorstelling eindigt ca. 23:00 uur. Er is mogelijkheid om in de Herberghtent na te praten onder het genot van een drankje*.

* excl. Drankjes
** toegangskaart 1e rang

Denkt u erom dat het programma zich in de buitenlucht afspeelt, ‘s avonds en op het water is het vaak frisser dan verwacht. Pas uw kleding hierop aan.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten