Veelgestelde vragen

Er zijn op dit moment GEEN voorstellingen afgelast vanwege weersomstandigheden.

 

CONTACT KAARTVERKOOP

Email: info@ontdeckingh.nl

ALGEMEEN

Wanneer kan ik De Ontdeckingh bezoeken?

Je kunt De Ontdeckingh bezoeken van 17 augustus t/m 1 september 2018.

Wat zijn de aanvangstijden van De Ontdeckingh?

Iedere voorstelling begint om 20.30 uur

Vanaf wanneer is de locatie en het restaurant geopend?

Het festivalterrein is, indien er geen andere activiteiten plaatsvinden dan de voorstelling De Ontdeckingh, geopend vanaf 17.00 uur. Het restaurant is vanaf 17.30 uur geopend, maar later aanschuifen mag ook. Wel sluit de keuken om 20.00 uur. Na de voorstelling is de bar tot uiterlijk 24.00 uur geopend.

Hoe zien de zitplaatsen er uit?

De tribune voor het publiek is niet overdekt en heeft vrije zitplaatsen. Het kan koud zijn, houd hier ajb rekening mee en draag warme kleding. Voor het behoud van goede zichtlijnen voor iedereen is het gebruik van paraplu’s op de tribune niet toegestaan.

Is het mogelijk om in de buurt te parkeren?

Ja, op het parkeerterrein van Sprookjeswonderland (omheind en onder toezicht) zijn 350 parkeerplaatsen nabij het evenemententerrein beschikbaar. Je kunt hier parkeren voor € 4,–, dit kun je alleen direct regelen bij de aankoop van de ticket. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot gratis parkeren, maar dit is beperkt.

Is De Ontdeckingh met het openbaar vervoer te bereiken?

Ja, het dichtstbijzijnde station is Enkhuizen. Het festivalterrein bevindt zich op een wandeling van circa 20 minuten door het prachtige Enkhuizen. Ontdek onderweg o.a. het ouderlijk huis en herberg van Jan Huygen van Linschoten.

Gaat de voorstelling door bij regen?

De voorstelling wordt gespeeld in de openlucht en de tribune is niet overdekt, bij regen wordt er gewoon gespeeld. De temperatuur kan ‘s avonds flink dalen, neem dan ook warme kleding en eventueel een fleece deken mee. Hou onze website in de gaten voor een eventuele annulering bij slecht weer.

Restitutie (excl. servicekosten) vindt uitsluitend plaats onder de voorwaarden van Event Protect. Indien de voorstelling tijdens of na de pauze wordt afgelast vindt er geen restitutie van het toegangsbewijs plaats.

Is De Ontdeckingh rolstoeltoegankelijk?

Ja. Het terrein, het restaurant, de toiletten en de tribune zijn toegankelijk voor een rolstoel. Voor het reserveren van rolstoelplaatsen, neem contact op met info@ontdeckingh.nl , dan reserveren we je plaats(en).

Voor wie is De Ontdeckingh geschikt?

Er zit geen minimumleeftijd voor het bezoeken van De Ontdeckinhg; wij geven een richtlijn mee van 8 jaar en ouder. Kinderen onder de adviesleeftijd van 8 jaar, kunnen helaas niet worden toegelaten. Vanwege de speciale effecten en de soms realistische scenes; te jonge kinderen kunnen het spannend vinden. Dit is niet prettig voor het kind en anderen en kan de acteurs afleiden.

Is het mogelijk om kaarten aan de deur te kopen?

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, is het mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa op het terrein. We kunnen niet garanderen dat er kaarten beschikbaar zijn aan de kassa. Wil je zeker zijn van kaarten voor de beste prijs, bestel deze dan online.

Is het mogelijk om kaarten om te ruilen of in te wisselen?

Controleer voordat u uw reservering bevestigt altijd goed of u de juiste tickets heeft gereserveerd. Het is niet mogelijk eenmaal verkochte tickets terug te nemen of om te ruilen.

Waar is De Ontdeckingh te zien?

De voorstelling wordt gespeeld aan de Kooizandweg in Enkhuizen.

Hoelang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten, er is een pauze.

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.

KAARTVERKOOP

Wat zijn de officiële verkooppunten van De Ontdeckingh?

Let op: koop alleen kaarten via onze website www.ontdeckingh.nl

Hoe kan ik kaarten reserveren?

Kaarten zijn alleen te bestellen via de website en Facebook. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen met kaartverkoop via info@ontdeckingh.nl.

Zijn dinertickets ook los te bestellen?

Dinertickets zijn direct te bestellen bij de aankoop van je ticket of op een later moment, hier worden wel extra servicekosten voor gerekend. Let op: de voorstellingstickets evenals de dinertickets zijn op datum. Aangekochte diners kunnen niet worden gerestitueerd.

Waarom betaal ik € 2,50 verzekering- en servicekosten per kaartje?

Het ticketsysteem maakt gebruik van de online-betaalservice van Eventix. Per bestelling wordt € 2,50 gerekend. Deze kosten dekken o.a. de systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten en bancaire kosten en een annuleringsverzekering indien de voorstelling door slecht weer gecanceld moet worden.

Zijn er vaste zitplaatsen?

Bij De Ontdeckingh zijn er geen vaste zitplaatsen, het zijn vrije plaatsen.

Ik wil graag met een groep komen.

Ben je van plan om met een groep van meer dan 20 personen de voorstelling te bezoeken, neem dan contact op met kaartverkoop via info@ontdeckingh.nl.

Zit er verschil in de stoelen per rang?

De stoelen op de 1e rang zijn luxere en zachte stoelen.

Ik kom uit het buitenland, kan ik de voorstelling volgen?

Er zijn helaas geen mogelijkheden om de voorstelling ook in een andere taal te volgen.

Wat is een E-Ticket?

Dit is een elektronisch alternatief voor een toegangskaart en wordt toegezonden via de email. Het systeem maakt gebruik van een unieke QR code. Toon de tickets van smartphone of tablet of een print de E-ticket(s) uit en neem deze mee naar de voorstelling.

Kan ik met een cadeaubon afrekenen?

Nee, het is niet mogelijk om de kaarten voor deze voorstelling met een cadeaubon te betalen.

Kan ik pinnen op jullie terrein?

Ja, bij de kassa en in het restaurant kan worden gepind. Drankjes kunt u betalen met Ducaten, die bij de Schatkist op het festivalterrein worden verkocht.

', '' ); ?>
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten