Een onvervalst 17e eeuws 3 gangenmenu ‘Het Scheepsmaal’

Tussen 18:00 en 20:00 uur serveren de scheepskoks van Tocat Culinair een lekker en voedzaam driegangendiner met verse ingrediënten in de Herberghtent op het festivalterrein.

Om maar eens te beginnen met een goed gevulde crème soep met groene kruiden en knoflook; geserveerd in de pan op tafel met brood en boter.

Dan volgt een langzaam gegaard runderstooflapje met een jus met VOC kruiden, aardappelen met spek, vergezeld van vergeten groenten (o.a. pastinaak, wortel en venkel). En om de maeltyd passend af te sluiten een kabinetpudding met chocolade.

Voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk scheepsmaal (€ 24,50 p.p. excl. drankjes) in de sfeer van de voorstelling? Klik bij reserveren op “scheepsmaal” (ook vega) en onze koks gaan aan de slag!

Heb je al kaartjes voor de voorstelling en wil je het scheepsmaal bijboeken, dat kan. Stuur een mailtje aan info@ontdeckingh.nl met de gewenst datum, aantal diners en evt. vega-wensen en wij regelen de rest.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten