Theaterlezing ‘De Verwonderingh’ Ad Geerdink

In samenwerking met het Westfries Museum zal er op zondagavond 2 september de speciale theaterlezing ‘De Verwonderingh’ gehouden worden in het decor van het openluchttheater.

‘De Verwonderingh’ is een theaterlezing over de Gouden Eeuw in het prachtige decor vol technisch vernuft van theaterspektakel ‘De Ontdeckingh’ met spectaculaire beelden en livemuziek.

Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum, neemt zijn gehoor in een wervelende show mee op een wonderlijke ontdekkingsreis door de meest dynamische en enerverende periode uit de Westfriese geschiedenis.

Aan de hand van topstukken uit het Westfries Museum deelt hij zijn verwondering over het doen en laten van onze voorouders in die fascinerende tijd. Met enorme verschillen, maar soms ook weer verrassende overeenkomsten met ons leven vandaag de dag. Dit alles met spectaculaire animaties en 17e –eeuwse live muziek van het trio De Zoete Inval.

Voorafgaande (v.a. 17:00 uur) aan de lezing is het voor Historische Verenigingen de mogelijkheid om op het festivalterrein een tafel te reserveren (kosteloos) om informatie over de vereniging te presenteren en boeken te verkopen.

In de Herberghtent op wordt rond 18:00 uur De Goede Daghap geserveerd, een eenvoudige maar stevige maaltijd (plateservice) voor € 12,50 per persoon.

Het Westfries Museum is partner van dit theaterspektakel en met de kortingscode Verwonderingh ontvangen de Leden van historische verenigingen en Vrienden van het Westfries Museum € 2,50 korting op de toegangsbewijzen voor dit unieke evenement.

Bestel uw toegangskaarten met desgewenst De Goede Daghap snel en maak gebruik van de speciale kortingscode Verwonderingh

', '' ); ?>
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten